Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Τήνου η ομάδα του ΤΑΚ Περιστεριώνα πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δήμαρχο κ. Ιωάννη Σιώτο, την Αντιδήμαρχο κ. Αναστασία Δεληγιάννη, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ευγενία Αλοιμόνου, τη Δημοτική Σύμβουλο κ. Λουκρητία Άνδροβικ καθώς και το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. κ.Αλέξανδρο Μέγκουλα που αποδέχτηκαν την πρόσκληση μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους Δωροθέτες μας που προσέφεραν τα Δώρα για τους τυχερούς της Βασιλόπιτας, την οποία προσέφερε το Ζαχαροπλαστείο του Κ.Χάλαρη. και ευλόγησε ο Πατέρας Νικόλαος Μαραγκός τους οποίους επίσης ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε και τον κ. Νίκο Λαγουρό που επιμελήθηκε τη μουσικής της εκδήλωσης και τον κ. Κοσμά Μαλλία για τη φωτογραφική κάλυψη.

Τέλος το Δ.Σ. της ομάδας νιώθει την ανάγκη να πει ένα ευχαριστώ και σε όλους εσάς που παραβρεθήκατε στην κοπή της Βασιλόπιτας και έμπρακτα δηλώνετε τη στήριξη σας σε κάθε δραστηριότητα του σωματείου μας.

Ευχόμαστε το 2018 να μπορέσουμε όλοι μαζί γεμάτοι υγεία να βοηθήσουμε την ομάδα μας να ανέβει ακόμη πιο ψηλά με επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδων.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.