Το νησί της Τήνου επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη, 30 Ιανουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης, προκειμένου να εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της ευρέσεως της ιεράς εικόνας της Παναγίας και στην παραδοσιακή ολόφωτη λαμπαδηφορία «Φαναράκια», που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:30 το απόγευμα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νησί, ο κ. Λεονταρίτης, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Έπαρχο Τήνου, κ. Ιωάννη Γιαγιά, με αντικείμενο την πορεία των έργων και την εξέταση των προβλημάτων που απασχολούν το νησί. Επίσης, συναντήθηκε με το νέο Δήμαρχο, κ. Ιωάννη Σιώτο, και συζήτησαν για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με προτεραιότητα στο συντονισμό των ενεργειών για την πρόοδο των εντεταγμένων και των υπό δημοπράτηση έργων της Τήνου.

Ο κ. Λεονταρίτης θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του με σειρά συναντήσεων και επαφών με θεσμικούς εκπροσώπους των Φορέων του νησιού.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.