Πρεμιέρα κάνουν την δεύτερη εβδομάδα του νέου έτους οι ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις στα καταστήματα της Τήνου, οι οποίες θα διαρκέσουν περίπου δύο μήνες έως την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου. Οι «πολυπόθητες» για εμπόρους και καταναλωτές εκπτώσεις αναμένεται να αποτελέσουν μια ακόμα ανάσα στους μερικώς ανεβασμένους τζίρους των εορτών.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία :

Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης και στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από …. % έως …. %»). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό.
Επίσης, την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 τα καταστήματα μπορούν να είναι  προαιρετικά ΑΝΟΙΧΤΑ από τις 11:00 έως και τις 19:00  (Ν. 4177/2013: 1 η Κυριακή κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων)

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.