Για ακόμα μια φορά ζητήσαμε την άποψη των αναγνωστών μας. Αυτή την φορά το ερώτημα αφορούσε το αξίωμα του δημάρχου και αν θεωρούν τον νεοεκλεγέντα, κο Γιάννη Σιώτο ικανό να πετύχει στο τιμόνι του νησιού. Επίσης, θέσαμε και το ερώτημα ποιο κατά την γνώμη σας πρέπει να είναι το σημείο που πρέπει να δώσει βάση ο νέος δήμαρχος.

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή, στην ψηφοφορία έλαβα μέρος 7.600 (!) άτομα. Από την δική μας πλευρά κρίνεται αρκετά ικανοποιητικός αριθμός με δεδομένη των λίγων ημερών που ήταν διαθέσιμη η ψηφοφορία. 

«Ψήφο εμπιστοσύνης»
Ο νέος πλέον δήμαρχος της Τήνου, Γιάννης Σιώτος συγκέντρωσε την θετική ψήφο των αναγνωστών μας λαμβάνοντας το 78% που μετουσιώνεται σε 5.928 ενώ το 22% ψήφισαν αρνητικά που απεικονίζει το 1.672 των ερωτηθέντων. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως η διαφορά μεγάλωσε και κλείδωσε από τα μέσα της πρώτης εβδομάδας που ξεκίνησε η ψηφοφορία. 


«Σε όλα να δοθεί βαρύτητα»
Το δεύτερο ερώτημα είχε να κάνει με τον τομέα που πρέπει να δοθεί η μεγαλύτερη βαρύτητα. Το 39% απάντησε "σε όλα να δοθεί βαρύτητα" συνολικά δηλαδή έδωσαν τη συγκεκριμένη απάντηση 2.964 άτομα. Δεύτερο στις προτιμήσεις ήταν ο τομέας της καθαριότητας με 30% (2.280 ψήφοι), τρίτη επιλογή τα έργα υποδομών με 18% (1.368) και στην τελευταία θέση ο τουρισμός με 13% που τον προτίμησαν 988 άτομα.Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.