Στην Τήνο βρίσκεται σήμερα τηλεοπτικό συνεργείο απο το κανάλι «Ε» με στόχο να πραγματοποιήσει ρεπορτάζ για την εξαφάνιση του Αμερικανού δικηγόρου, Bob Mayer. Η δημοσιογράφος από το τηλεοπτικό κανάλι επισκέφτηκε την σύζυγο του Bob, κατοίκους του νησιού ώστε να συλλέξει πληροφορίες που θα πλαισιώνουν το ρεπορτάζ για την εξαφάνιση του.

Στην κάμερα του «Ε» μίλησε ο Δημοτικός Σύμβουλος, κος Γεώργιος Τζες όπου οδήγησε τους δημοσιογράφους στο χωριό του Φαλατάδου και στο σημείο που βρέθηκε το αμάξι του Bob. Μάλιστα να αναφέρουμε πως αύριο, Σάββατο 20 Ιανουαρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί ζωντανή σύνδεση του καναλιού με το «Ε» και την εκπομπή «αποκαλυπτικά».


ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ

Η επαφή της με την Τήνο ξεκίνησε πριν από είκοσι πέντε χρόνια όταν πρωτοπήγε  στο νησί για να εκπαιδευτεί στην γλυπτική μαρμάρων. Η μοίρα εμφάνισε τότε στη ζωή της τον έρωτα  των φοιτητικών της χρόνων.  Τον δικηγόρο Μπομπ  Μέγιερ που την αναζήτησε μετά από σαράντα χρόνια, όταν πέθανε η πρώτη του γυναίκα. Παντρεύτηκαν  και  πριν από έναν χρόνο, μετοίκησαν στην Τήνο από τη Νέα Υόρκη όπου ζούσαν.

«Οι άνθρωποι εδώ είναι τόσο καλοί. Μόλις έμαθαν ότι ο Μπομπ εξαφανίστηκε έψαξαν γι αυτόν. Τους συναντώ στο σούπερ μάρκετ, στο κρεοπωλείο ή στον φούρνο και μου λένε πόσο λυπούνται. Είναι πολύ δύσκολο που δεν έχω μια απάντηση. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις… Παρά το γεγονός ότι προσεύχομαι για μια ευτυχή κατάληξη , είμαι αρκετά ρεαλίστρια γιατί αγνοείται πολλές μέρες  δεν έχει τροφή, ούτε νερό και  ίσως να είχε κάποιο ατύχημα. Δεν ξέρω…» είπε συγκινημένη.

Ανέφερε πως ο σύζυγος της ξεκίνησε το μεσημέρι της  Κυριακής 19 Νοεμβρίου για μια βόλτα με το αυτοκίνητο του ένα ανοιχτό μπλε Χιουντάι Γκετζ, με αριθμό κυκλοφορίας ΕΜΖ 9231. Δύο μέρες αργότερα το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τον οδηγό ενός  απορριμματοφόρου σε έναν απομακρυσμένο δρόμο στην περιοχή Κοσσίνι.  Ήταν ξεκλείδωτο, αλλά τα κλειδιά δεν βρέθηκαν.

www.anikolouli.gr

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.