Το εφηβικό τμήμα του Περιστεριώνα Τήνος ξεκινά τις υποχρεώσεις του για το 2018. Η ομάδα της Τήνου, πρωτοπόρα στον α' όμιλο θα αντιμετωπίσει την Ερμούπολη, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου. Με ώρα έναρξης στις 13.00 το μεσημέρι. 

Οι παίκτες του Αντώνη Βιδάλη θέλουν τη νίκη στην Κυριακάτικη αναμέτρηση για να μείνουν στην πρώτη θέση του ομίλου διατηρώντας το αήττητο που έχουν στις τέσσερις αναμετρήσεις που έχουν δώσει. Στο «στρατόπεδο» της Σύρου, η Ερμούπολη θέλει τη νίκη για να φύγει από την τρίτη θέση του ομίλου και να πλησιάσει τον Περιστεριώνα. 

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο Περιστεριώνας είναι το φαβορί για την αναμέτρηση, ωστόσο πρέπει να το αποδείξει και εντός των γραμμών του γηπέδου. Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι θα έχει και σύμμαχο το κοινό του όπου αναμένεται για ακόμα μια φορά να δώσει δυναμικό «παρών» στο "Τήνια 1895"Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.