Ο Σύλλογος Υστερνιωτών Τήνου σε επικοινωνία που είχε με το Κέντρο Υγείας Τήνου, ώστε να κατατεθεί το ποσό των 100€ εις μνήμην του εν ενεργεία δημάρχου Τήνου Σίμου Ι. Ορφανού, έλαβε την επιθυμία ώστε τα χρήματα να διατεθούν σε αγορές ειδών για την καλύτερη λειτουργία και εξυπηρέτηση του Κέντρου Υγείας.

Αγοράστηκαν λοιπόν σύμφωνα με τις υποδείξεις των υπευθύνων στοματοφαρυγγικοί αεραγωγοί σε διάφορα νούμερα συνολικά 120 περίπου, για τις ανάγκες καλύτερων παροχών υγείας στις περιπτώσεις έκτακτων περιστατικών των πολιτών του νησιού.

Το κέντρο υγείας Τήνου με την σειρά του απέστειλε στον Σύλλογο Υστερνιωτών  ευχαριστήριο για την πρωτοβουλία αυτή όπου αναφέρει:

" Η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Τήνου σας ευχαριστεί θερμά για την ευγενική δωρεά υγειονομικού υλικού (στοματοφαρυγγικοί αεραγωγοί), για κάλυψη αναγκών του Κ.Υ. Εις Μνήμην Σίμου Ορφανού. 

Η πράξη σας αυτή αποτελεί πραγματική βοήθεια στη διευκόλυνση του έργου μας για τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας και την επίτευξη του σκοπού μας που δεν είναι άλλος από την παροχή, όσο το δυνατόν καλύτερων υπηρεσιών υγείας, για την αντιμετώπιση του ανθρώπινου πόνου"

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.