Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Τήνος και κυρίως η περιοχή των Κιονίων δείχνει να έχει πάρει το δρόμο του. Αναφερόμαστε στο κομμάτι που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από την τουριστική επιχείρηση Tinos Beach.

Πρόκειται για ένα σημείο που ταλαιπωρεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής όλο το χρόνο. Σύμφωνα με ενημέρωση του δημάρχου Τήνου κου Γιάννη Σιώτου στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο έστειλε έγγραφο προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Περιφερειακή ενότητα Τήνου και κοινοποίηση σε Αστυνομικό Τμήμα και Λιμεναρχείο έχοντας ως θέμα: Παραχώρηση δικαιώματος χρήσης αιγιαλού, παραλίας για εκτέλεση συγκοινωνιακού έργου. Η εν λόγω επιστολή του κου Σιώτου αναφέρει: Παρακαλούμε όπως κάνετε γνωστό εάν δύναται να παραχωρηθεί το δικαίωμα χρήσης αιγιαλού και παραλίας για την εκτέλεση έργου οδοποιίας, με σκοπό την σύνδεση του συγκοινωνιακού δικτύου που αποκόπτεται νότια του ξενοδοχειακού συγκροτήματος “Tinos Beach”.

Τέλος, να αναφέρουμε πως ακόμα δεν υπάρχει η όποια απάντηση. Πάντως, σ' ένα ακόμα θέμα (βλ. υποθηκοφυλακείο) ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος δείχνει γρήγορα αντανακλαστικά και λειτουργεί για το καλό του τόπου και των κατοίκων του νησιού.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.