Ο Σύλλογος Υστερνιωτών "Η Αγία Παρασκευή " σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στις 28 Ιανουαρίου στις 11:30π.μ σε αίθουσα στο ξενοδοχείο Ιλισσια (Best Western Ilisia Hotel) Μιχαλακοπούλου 25 πίσω από το ξενοδοχείο Hilton.

H παρουσία σας είναι απαραίτητη γιατί η μέρα θα είναι αφιερωμένη στον απολογισμό της δράσης του Συλλόγου τη χρονιά που πέρασε και στον σχεδιασμό του 2018 τον οποίο αποτελείται αναπόσπαστο μέρος.

Επίσης θα βραβευτούν όλοι οι Υστερνιώτες σπουδαστές που πέτυχαν στις εξετάσεις του 2017.Στην κοπή της πίτας μας επίσης, μετά την δημιουργία Τραπεζας αίματος του Συλλόγου μας, πριν 4 χρόνια, όπου έχουμε βοηθήσει συνανθρώπους μας τουλάχιστον 12 φορές, θα υπάρχει η παρουσία του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑ-ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ, όπου αφού πρώτα ενημερωθούμε θα μπορούμε όλοι ή περισσότεροι, προσφέροντας ένα δείγμα σάλιου να καταχωρηθούμε στους εθελοντές δότες μυελού των οστών γιατί αξίζει τον κόπο να σώσουμε έστω και μια ανθρώπινη ζωή, γιατί ο Σύλλογος μας δίνει ζωή εκτός από το χωριό και το νησί μας, σε ανθρώπους συγχωριανούς, συντοπίτες και φίλους είτε από την Τράπεζα αίματος του Συλλόγου μας, είτε με όποιο τρόπο μπορεί πηγαίνοντας πάντα ένα βήμα πιο μπροστά και βλέποντας τις εξελίξεις!!! Θέλουμε την υποστήριξή σας, θέλουμε να είστε μαζί μας σε αυτό το πρωτοπόρο βήμα γιατί μόνο καλό μπορούμε να προσφέρουμε!!!

Σας περιμένουμε, να περάσουμε ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωινό με Τηνιακές γεύσεις και κρασί. Δεκτό από εσάς οποιοδήποτε μεζεδάκι ή γλυκό θέλετε να φέρετε. Η μέρα είναι Υστερνιωτικη- Τηνιακή, μέρα χαράς, απολογισμού και νέου σχεδιασμού, γιατί η Χωριουδάρα μας αξίζει τα καλύτερα.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.