Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης βρέθηκε στην Τήνο για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Από την Τήνο όπου βρίσκεται για τον εορτασμό των Θεοφανείων, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έστειλε το μήνυμά του "για να αποκτήσουμε την καλύτερη Ελλάδα, που μας αξίζει".


«Αυτή τη λαμπρή μέρα σήμερα εδώ από την Τήνο, αυτόν τον τόσο σημαντικό τόπο για τη Χριστιανοσύνη και την Ορθοδοξία, θέλω να ευχηθώ σε όλες και σε όλους χρόνια πολλά και να έχουμε μια καλή χρονιά. 

Τα νέα παιδιά που βούτηξαν στα παγωμένα νερά για να ανασύρουν το Σταυρό επέδειξαν θάρρος και πίστη. Θάρρος και πίστη, δύο αρετές που θα μας είναι πάρα πολύ χρήσιμες, καθώς μπαίνουμε στο 2018.Θάρρος να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, να παλέψουμε όλοι με τις εσωτερικές μας αδυναμίες, αλλά και πίστη. Πίστη, όχι μόνο στη Θρησκεία μας, στις αξίες μας, στις παραδόσεις μας. Κυρίως εσωτερική πίστη στις δικές μας δυνατότητες να μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, να τα καταφέρουμε, να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα που όλοι μαζί αξίζουμε. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους».  

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί παρακολούθησε τη δοξολογία που έγινε στο προαύλιο του ιερού ναού της Παναγίας. Μάλιστα πριν ξεκινήσει η λειτουργία στον ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας της Τήνου συνομίλησε με πολύ κόσμο που βρέθηκε εκεί.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.