Μια ιδιαίτερα σημαντική νίκη πέτυχε χθες το ανδρικό τμήμα του Περιστεριώνα στην Σύρο επί του τοπικού Άρη. Η ομάδα της Τήνου επικράτησε με 62-79 και πέτυχε το στόχο της που δεν ήταν άλλος από το θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, αυτή η νίκη συνδυάστηκε με την επικράτηση του Α.Ο. Μυκόνου επί της Ερμούπολης στο Γήπεδο της Τήνου.

Α: 16-23
Β: 34-47
Γ: 49-61
Δ: 62-79

Μετά λοιπόν και τα χθεσινά αποτελέσματα ο Περιστεριώνας έχοντας τρείς (3) νίκες και μία (1) ήττα βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου μαζί με τον A.O. Μυκόνου. Το πρόγραμμα πλέον για τον Περιστεριώνα έχει δύο σημαντικές αναμετρήσεις. Η πρώτη έχει να κάνει με την Ερμούπολη πάλι στη Σύρο και η δεύτερη είναι με την ομάδα της Μυκόνου. 

Με δεδομένο ότι ο Περιστεριώνας είχε ηττηθεί στο πρώτο γύρο από τον Α.Ο. Μυκόνου, θα πρέπει να επικρατήσει στην αναμέτρηση στο "Τήνια 1895" και αν αναλογιστεί κάποιος πως το παιχνίδι με την Ερμούπολη θα είναι ένα από τα τελευταία χαρτιά της ομάδα της Σύρου για είσοδο στην τελική τετράδα, ο Περιστεριώνας έχει δύο αναμετρήσεις που κρίνουν την συμμετοχή του στους τελικούς. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.