Την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου, στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού συνάντηση - εκδήλωση που αφορούσε την δράση του Tinos Food Path που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο νησί.

Έγινε μια μικρή αναδρομή σε αυτή τη γιορτή της τηνιακής γαστρονομίας που διοργανώνεται από την ομάδα του Tinos Food Paths και γίνεται πάντα την δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου. Για την διοργάνωση της φετινής χρονιάς θα ακολουθηθεί η δομή του περσινού μοντέλου λειτουργίας.


Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που δόθηκε βάση ήταν η ύπαρξη των εθελοντών καθώς και η γραμματειακή υποστήριξη. Αξίζει να αναφέρουμε πως από τώρα όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει με τα μέλη του Σ.Ε.Κ.ΥΓ.Ε.Τ. για να δηλώσει το ενδιαφέρον του για εθελοντής.

Τέλος, σύμφωνα με την ομάδα του Tinos Food Paths και φέτος θα μπορούν να διοργανώνονται από ιδιωτικές πρωτοβουλίες, δράσεις, όπως θεματικά μενού στις επιχειρήσεις εστίασης, μουσικές ή θεατρικές παραστάσεις σε άλλες επιχειρήσεις, σεμινάρια πάνω στο θέμα (μαθήματα μαγειρικής κ.α.), συνεργασίες επιχειρήσεων δείχνοντας πως το Tinos Food Paths έχει επηρεάσει τις συνέργειες μεταξύ των διάφορων τομέων (πρωτογενή - τριτογενή).

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.