Η θέση απευθύνεται σε νέους/νέες που κατοικούν στην Τήνο ή σε φοιτητές που σπουδάζουν σε άλλο μέρος κατά τη χειμερινή περίοδο και διαθέτουν ευχάριστη προσωπικότητα, ομαδικό πνεύμα, επικοινωνιακές & οργανωτικές ικανότητες, προθυμία για ποιοτική εξυπηρέτηση, προϋπηρεσία σε εστιατόριο/bar/ξενοδοχείο, πτυχίο Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι., ή σπουδάζουν, πολύ καλή γνώση αγγλικής γλώσσας, γνώσεις κρασιού (junior), επαγγελματική εμφάνιση.

Αρμοδιότητες:
  • Συντονίζει το Service του Εστιατορίου, εξυπηρετεί τους πελάτες και συνεργάζεται με την Chef και τους άλλους σερβιτόρους.
  • Συντονίζει την υποδοχή των πελατών και αναπτύσσει σχέσεις με τους πελάτες. 
  • Διαπιστώνει ανάγκες πελατών και φροντίζει για την ικανοποίηση τους. Επινοεί τρόπους για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών και για την κάλυψη ιδιαίτερων επιθυμιών τους. 
  • Διασφαλίζει την παροχή εξαιρετικού επιπέδου service στους πελάτες, σε συνεργασία με τις άλλες λειτουργίες. 
  • Προτείνει στους πελάτες δραστηριότητες, τρόπους και μέρη ψυχαγωγίας κατά τη διαμονή και συντονίζει την εξυπηρέτηση και την επίλυση προβλημάτων πελατών σε συνεργασία με τις άλλες λειτουργίες.  ​

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο email της εταιρείας info@tinosvillas.com συμπληρώνοντας στο θέμα τον τίτλο της αγγελίας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.