Επιστολή προς το Δήμαρχο Τήνου κ. Γιάννη Σιώτο έστειλε ο Σύνδεσμος των απανταχού εκ Μουντάδου Τήνου καταγομένων με αφορμή την πρόσφατη τροπολογία για το Π.Ι.Ι.Ε.Τήνου. Η επιστολή αναφέρει τα ακόλουθα:

Αξιότιμε Δήμαρχε και εκλεκτά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας, συνελθών σε συνεδρίαση, σήμερα Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18.30 στο Μέγαρο της «Αδελφότητος των εν Αθήναις Τηνίων», χαιρετίζει ομοφώνως την αποκατάσταση της ομαλότητας στην Τήνο με την επαναφορά του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. στο παραδοσιακό νομοθετικό καθεστώς του. 

Σας θυμίζω ότι ο Σύνδεσμος μας, με την υπό αριθμό 31-2014/12.11.2014 επιστολή μας προς τον αείμνηστο Δήμαρχο Σίμο Ορφανό, είχε δηλώσει την αντίθεση του στην προσπάθεια κάποιων που αμφισβήτησαν την υπόσταση του ΠΙΙΕΤ και αλλοίωσαν τις επιθυμίες και παρακαταθήκες των κτητόρων του Ιερού Ναού της Μεγαλόχαρης, όπως αυτές έχουν καταγραφεί στην από 2/1/1825 διαθήκη τους. 

Ευχαριστούμε όλους, όσους βοήθησαν σε αυτό το χαρμόσυνο αποτέλεσμα!

Ο πρόεδρος του 
Συνδέσμου των Απανταχού εκ Μουντάδου Τήνου Καταγομένων

Ηλίας Αντ. Σιγάλας


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.