Ο Δήμος Τήνου συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τουρισμού Panorama World Festival 2018, που πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, από 16 έως 18 Φεβρουαρίου 2018. «Η συγκεκριμένη έκθεση συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες Σκανδιναβούς επισκέπτες, την εποχή μάλιστα που οργανώνουν τις διακοπές τους.

Ο Δήμος συμμετέχει στη διεθνή αυτή τουριστική έκθεση αναδεικνύοντας το brand name Τήνος, προβάλλοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού και βοηθώντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού, μέσα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά πολιτισμού, γαστρονομίας, τέχνης και εναλλακτικών μορφών τουρισμού που μπορεί να παίξουν πρωταρχικό ρόλο στην επιπλέον ανάπτυξη και αναβάθμιση της περιοχής μέσω του τουριστικού προϊόντος.

Στην προσπάθειά  αυτή έχουμε τη βοήθεια του κ. Χρήστου Σουρλατζή ο οποίος, μαζί με τη σύζυγό του, απευθύνονται στο κοινό στη γλώσσα τους και ως κατ’ επιλογή Τηνιακοί προβάλλουν τον τόπο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα των: Υπουργείο Τουρισμού & Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ), Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ), Ομοσπονδία Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας (fedHATTA), Ελληνο-Σουηδικό Επιμελητήριο».

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.