Το Τοπικό Συμβούλιο Πανόρμου του Δήμου Τήνου, συνήλθε εκτάκτως σήμερα 10 του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 11.30π.μ, με μόνο θέμα την έκδοση ψηφίσματος, στο άγγελμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του συντοπίτη μας, Πέτρου Περαντάκου που επί δύο τετραετίες υπηρέτησε ως Πρόεδρος την πρώην Κοινότητα Πανόρμου.

Η αγάπη του για τον τόπο του, στάθηκε αφορμή να ασχοληθεί με τα κοινά, αναπτύσσοντας πολυσχιδή δραστηριότητα. Στα χρόνια της θητείας του εισήγαγε την Κοινότητα Πανόρμου στον εκσυχρονισμό της αυτοδιοίκησης που εκείνα τα χρόνια θεμελιώνονταν θεσμικά.

Ο θάνατός του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια του, σε όσους τον έζησαν και τον αγάπησαν και στον τόπο τον οποίο υπηρέτησε με σθένος και αυταπάρνηση.


Ο Πρόεδρος του Τοπικού εισηγήθηκε την έκδοση ψηφίσματος, το οποίο και ψηφίστηκε ομόφωνα από το Τοπικό Συμβούλιο Πανόρμου:

Α. Να εκφρασθούν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του μεταστάντος.
Β. Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στο γραφείο της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου του Δήμου Τήνου.
Γ. Να αναγνωσθεί το ψήφισμα της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου κατά την εξόδιο ακολουθία.
Ε. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τύπο και να αποσταλεί αντίγραφο στην οικογένεια του μεταστάντος.

Ο Πρόεδρος 
Πρίντεζης Σωτήριος 

Τα Μέλη του Δ. Σ.
Σκαλκώτος Σταύρος
Καγιώργης Φραγκίσκος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.