Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη μας ανάρτηση, πραγματοποιήθηκε η έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Τήνου και της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για την εκτέλεση του έργου «Επισκευές συντηρήσεις σε σχολικά κτίρια (Β΄φάση) Δήμου Τήνου».

Στο πλαίσιο αυτό και με γνώμονα πως ο τομέας της παιδείας είναι υψίστης σημασίας για τον Δήμαρχο Τήνου. Ο κος Γιάννης Σιώτος συναντήθηκε με τους διευθυντές των σχολείων με σκοπό να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες του νησιού.Να θυμίσουμε ότι το αντικείμενο της σύμβασης αφορά έργο επισκευών – συντηρήσεων σχολικών κτιρίων (ήτοι: κτιριακών εγκαταστάσεων, εγκαταστάσεων για την εξυπηρέτηση της λειτουργίας των σχολικών κτιρίων συμπεριλαμβανομένων των υπαίθριων χώρων του) του Δήμου Τήνου.

Το έργο αποσκοπεί και περιλαμβάνει αποκατάσταση των φθορών και βελτίωση των σχολικών μονάδων του Δήμου, από πλευράς λειτουργικότητας και ασφάλειας κτιρίων, εγκαταστάσεων και υπαίθριων χώρων σχολικών μονάδων, εντός των ορίων του Δήμου.

Ο προϋπολογισμός της σύμβασης ανέρχεται σε 250.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).


Σχόλια:

1 comments:

  1. Κύριε Δήμαρχε, τα Δημοτικά Σχολεία της Τήνου δεν είναι μόνο στην Χώρα Τήνου, υπάρχει και η ενδοχώρα. Feather Muscovini

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.