Το κακό πρώτο δεκάλεπτο πλήρωσε ο Περιστεριώνας Τήνου στη σημερινή εντός έδρα ήττα από τον Α.Ο. Μυκόνου με 56-58. Ένα αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα μπάσκετ της Τήνου που την ρίχνει από την πρώτη θέση του ομίλου και στο παιχνίδι με την Ερμούπολη στη Σύρο θα κριθεί η δεύτερη θέση του ομίλου.

Στο σημερινό παιχνίδι, ο Περιστεριώνας δεν μπήκε καλά στην αναμέτρηση κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι Μυκονιάτες. Βάζοντας μεγάλα σουτ (καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης) παγίωσαν μια διαφορά πάνω από τους 15 πόντους στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Ενδεικτικό παράδειγμα είναι και το αποτέλεσμα της πρώτης περιόδου όπου βρήκε τον Περιστεριώνα πίσω με 15-28. Στο ίδιο μήκος κυμάνθηκε και το δεύτερο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Περιστεριώνα δεν είχαν υπομονή, έκαναν αβίαστα λάθη δεν μπήκαν και τα σουτ με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει με 22-39.Στο δεύτερο ημίχρονο και με την έναρξη αυτού ο Περιστεριώνας μπήκε με διαφορετική προσέγγιση στο παιχνίδι. Με υπομονή και καλό διάβασμα η ομάδα της Τήνου, μείωνε την διαφορά από την Μύκονο και έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο με 41-52. Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο έγινε η αντεπίθεση από τον Περιστεριώνα. Η μπάλα έκανε το χατήρι στους παίκτες της Τήνου και μείωσαν την διαφορά στους δύο (2) πόντους όμως δεν κατέστει εφικτή η όποια ανατροπή.

Έτσι, με θέληση και πείσμα ο Περιστεριώνας γύρισε ένα παιχνίδι από το -20 και δεν κατάφερε να πάρει τους βαθμούς τη νίκη κάτι που του στοιχίζει την πρώτη θέση στον όμιλο και ταυτόχρονα την μάχη που πρέπει να δώσει στη Σύρο με την Ερμούπολη για την δεύτερη πλέον θέση του ομίλου.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.