Στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ "Νικόλαος Κορνάρος" επέστρεψε ύστερα από τρία (3) χρόνια ο Περιστεριώνας Τήνου. Ο λόγος, οι προγραμματισμένες εργασίες που πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου.

Σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Τήνου, οι εργασίες θα λάβουν χώρα έως 07 Μαρτίου όπου και θα παραμείνει κλειστό το "Τήνια 1895". Με σημερινή ανακοίνωση ο Περιστεριώνας Τήνου ενημερώνει του αθλητές και γονείς της ομάδας τα ακόλουθα:

Ενημερώνουμε τους αθλητές και τους γονείς της ομάδας μας ότι από σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 και μέχρι 7 Μαρτίου 2018 οι προπονήσεις όλων των τμημάτων μας θα γίνονται στο Ανοικτό γήπεδο Μπάσκετ στην περιοχή Γύρλα λόγω προγραμματισμένων εργασιών στο Κλειστό Γυμναστήριο της Τήνου. Για τυχόν αλλαγές θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

Τέλος, με νεότερη ανάρτηση μας θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τους αγώνες που θα δώσει ο Περιστεριώνας το ερχόμενο Σαββατοκυριάκο στα τμήματα των Κορασίδων και των Παίδων. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.