Το Κέντρο Υγείας Τήνου σας υπενθυμίζει ότι λειτουργεί διαβητολογικο ιατρείο σε συνεργασία με το ΓΚ Νίκαιας Αγ.Παντελεημων Για ραντεβού καλέστε στο 2283360000 στις κύριες Μαριάννα Αρμάου και Σοφία Δελατολα

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ο ενδιαφερόμενος καλεί στο τηλεφωνικό κέντρο (22833. 60000) και ενημερώνεται για το διαβητολογικό κέντρο, τότε αφού φτάσει στο Κέντρο Υγείας συμπληρώνει ένα ερωτηματολόγιο και κλείνετε άμεσα το ραντεβού με τον κο Κουτσοβασίλη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως κατά την διάρκεια του ραντεβού υπάρχει στο χώρο (βλ. Φωτογραφικο υλικό) ιατρός και δίπλα στον ασθενή. Όπου σεβόμενος το ιατρικό απόρρητο βοηθάει περαιτέρω όπου χρειαστεί.

Να τονίσουμε πως ήδη έχουν πραγματοποιηθεί πέντε (5) ραντεβού.

«ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ»

Σε επικοινωνία που είχαμε με άτομο που πραγματοποίησε το ραντεβού, μας δήλωσε τα ακόλουθα: «Πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή κίνηση και ταυτόχρονα εύκολη διαδικασία. Είναι πολύ σημαντικό ότι παίρνεις μια εξειδικευμένη άποψη από έναν ιατρό και μάλιστα χωρίς να φύγεις από το νησί σου».

Σε ερώτηση μας για το αν ο ιατρός ήταν ενήμερος για την πάθηση του, ανέφερε: «Φυσικά, ήταν ενήμερος μέσα από το ερωτηματολόγιο που συμπληρώσαμε με τους ιατρούς στην αρχή».

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.