Η Blue Star Ferries ανακοίνωσε τα δρομολόγια της που θα ισχύουν για το ερχόμενο καλοκαίρι. Πραγματοποιούμε την συγκεκριμένη ανάρτηση με κάθε επιφύλαξη διότι δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν πραγματοποιηθεί η όποια αλλαγή από την εταιρεία. 

Η Blue Star Ferries λοιπόν, το καλοκαίρι που μας έρχεται θα δρομολογήσει καθημερινά πλοίο από το Πειραιά για το νησί της Τήνου, κάτι που δεν έκανε τα τελευταία τρία (3) χρόνια.
Να θυμίσουμε ότι η εταιρεία κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή τους καλοκαιρινούς μήνες δεν έπιανε το εκάστοτε καράβι (Blue Star 1 και 2) το λιμάνι της Τήνου. 

Φέτος, δείχνουν να άλλαξαν τα πράγματα. Το πλοίο που θα συνδέει την Τήνο με το μεγάλο λιμάνι της Χώρας είναι το Blue Star Paros.Η εταιρεία αναφέρει ότι καθημερινά από 13 Ιουλίου έως 11 Αυγούστου το πλοίο θα αναχωρεί από τον Πειραιά στις 07.30 και θα φτάνει Τήνο στις 12.00 ενώ τα Σάββατα θα αναχωρεί στις 09.00 από Πειραιά και στο λιμάνι της Τήνου στις 13.30. Τέλος, από 12 Αυγούστου έως 31 Οκτωβρίου το πλοίο θα αναχωρεί καθημερινά από τον Πειραιά στις 07.30 και η προγραμματισμένη άφιξη του στην Τήνο θα είναι στις 12 το μεσημέρι. 


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.