Μετά το θετικό αποτέλεσμα στη Σύρο επί του Άρη, το ανδρικό τμήμα του Περιστεριώνα Τήνου θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Μυκόνου το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου στις 18.00 το απόγευμα. Μια αναμέτρηση που το Τηνιακό σωματείου θέλει μόνο τη νίκη για να μείνει στις πρώτες θέσεις του ομίλου. 

Να θυμίσουμε, ότι ο Περιστεριώνας Τήνου στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου είχε ηττηθεί από τον Α.Ο. Μυκόνου και τώρα όχι μόνο θέλει τη νίκη για μια άτυπη ρεβάνς αλλά πρέπει να επικρατήσει με +6 πόντους για να έχει εκείνος το πάνω σε χέρι σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας των δύο ομάδων. 

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το Σάββατο έχουμε ένα ντέρμπι και πρέπει όλο ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας να είναι στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου, ώστε να σταθούν δίπλα στον Περιστεριώνα όπου, σε περίπτωση νίκης είναι αυτός που παίρνει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκρισης στην τελική τετράδα της διοργάνωσης. Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.