Στην ομιλία του ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κ. Νίκος Μανιός, στην Ολομέλεια της Βουλής, Δευτέρα, 26/02/2018, κατά την συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, «Ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις» αναφέρθηκε στην τροπολογία για το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου (ΠΙΙΕΤ), όπου επαναφέρει το παλαιό καθεστώς που δεν είναι τίποτα άλλο από μία αγαστή συνεργασία μεταξύ κλήρου και λαού και που διεκόπη από την επάρατο χούντα και από μία τροπολογία που ήρθε εν μία νυκτί το 2014 και έφερε τη μεγαλύτερη αναστάτωση που μπορούσε να διανοηθεί άνθρωπος στο νησί.

Ο λαός της Τήνου, πέρα από πολιτικά, κομματικά κριτήρια, όπως και το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνες αποφάσεις, με ψηφίσματα ζητά την επαναφορά του καθεστώτος. Εμείς πρέπει να επαναφέρουμε την τάξη της λαϊκής και θρησκευτικής παράδοσης.

Είμαστε υποχρεωμένοι να λύσουμε ή να βάλουμε τη βάση για να λυθούν όλα αυτά τα κοινωνικά προβλήματα.
 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.