Η προσφώνηση του Αντιδημάρχου Διοίκησης, Αναδιοργάνωσης και Μεταρρύθμισης, κου Εμμανουήλ Σώχου, στο Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου όπως αυτό πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 01 Φεβρουαρίου.

Αγαπητέ Δήμαρχε.

Σε ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες να με ορίσεις Αντιδήμαρχο Διοίκησης και Αναδιοργάνωσης του Δήμου μας με διευρυμένες εντολές και για την εμπιστοσύνη που δείχνεις στο πρόσωπό μου.

Με δέος και ταπεινότητα αποδέχομαι την υψηλή εντολή και σε βεβαιώ, ότι με δύναμη, σθένος και αποφασιστικότητα θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ και στα νέα καθήκοντά μου.

Χαίρομαι, που η δημοτική μας παράταξη, με τη νέα ηγεσία της, ακολουθεί τα μονοπάτια της αναγέννησης και αναδημιουργίας. Τούτο οφείλεται σε όλους μας, αλλά κυρίως σε σένα, καθώς με τη σωματική σου ευεξία, δύναμη και ενέργεια, αλλά και την πνευματική σου καλλιέργεια και εξαίρετη επιστημονική σου κατάρτιση, οδηγείς το Δήμο Τήνου με όραμα και στέρεα βήματα στο ελπιδοφόρο αύριο του τόπου μας.

Ο Τηνιακός λαός προσβλέπει σε εσένα, (εμάς), σε όλους μας αγαπητοί συνάδελφοι και περιμένει, ζητά και απαιτεί, όλες οι δημοτικές παρατάξεις και δημοτικοί σύμβουλοι να λειτουργούν με πνεύμα συνεργασίας και γόνιμου διαλόγου. Στους τομείς ευθύνης μου, θα το ακολουθήσω και εφαρμόσω με ευλάβεια, τόσο απέναντι σε όλους τους αγαπητούς συναδέλφους, όσο και στους σκληρά εργαζόμενους υπαλλήλους μας.

Χαίρομαι, γιατί η πρόσφατη βράβευση του Δήμου μας, με το 4ο αναπληρωματικό βραβείο πολιτιστικού προορισμού από τον ΕΟΤ, η επιτυχής δράση και παρουσία των food paths η Τηνιακή Μαρμαροτεχνία και πλειάδα άλλων πολιτισμικών δράσεων, δείχνουν, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου, αλλά και ο Τηνιακός λαός ανακαλύπτει διαφυλάσσει, παράγει και προβάλλει την πολιτιστική μας κληρονομιά και αποδεικνύει, ότι ο πολιτισμός μας αποτελεί σημαντικό μέρος ανάπτυξης του νησιού μας και θα πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε με την ανάλογη προσοχή και φροντίδα.

Το Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου Γιαννούλης Χαλεπάς του Δήμου Τήνου ετοίμασε ένα ποιοτικό πολιτιστικό οδοιπορικό για το Έτος Χαλεπά (2018), που τυγχάνει της υποστήριξης και Αιγίδας του Υπουργείου Πολιτισμού, θα φέρει στο νησί μας επιφανείς ανθρώπους του πνεύματος, της τέχνης και της επιστήμης, αλλά και πλήθος προσκυνητών της τέχνης, του κορυφαίου Έλληνα γλύπτη, στη νεότερη ελληνική ιστορία, Γιαννούλη Χαλεπά. Οι εκδηλώσεις αυτές θα είναι πανελλήνιας εμβέλειας και θα προβάλλουν το νησί μας, στα πέρατα της οικουμένης, όπως αξίζει στην Τήνο μας.

Με εκτίμηση
Εμμανουήλ Σώχος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.