Με την επιστροφή τους στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ "Νικόλαος Κορνάρος" τα τμήματα του Περιστεριώνα Τήνου προετοιμάζονται για τις αναμετρήσεις που έρχονται (καιρού επιτρέποντος) το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Κορασίδες και Παιδικό αναμετρούνται σε δύο παιχνίδια διαφορετικής σημασίας. 

Οι κορασίδες του Παναγιώτη Σιώτη βρίσκονται στην δεύτερη θέση του α' ομίλου και αντιμετωπίζουν το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου τον Αθλητικό Όμιλο Άνδρου στις 12.30 το μεσημέρι. Ένα παιχνίδι που το θετικό αποτέλεσμα θα φέρει πιο κοντά το τμήμα των κορασίδων στην τελική τετράδα. 

Οι παίδες στο αντίποδα, έχουν μια δύσκολη αναμέτρηση με την Ερμούπολη. Οι παίκτες του Αντώνη Βιδάλη πρέπει να επικρατήσουν με +5 ώστε να καλύψουν την διαφορά από την ήττα που έχουν από την ομάδα της Σύρου στον πρώτο γύρο (61-56) και να είναι εκείνοι που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου έχοντας καλύτερο πλασάρισμα στο Final Four.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 13.00

Τόσο στην αναμέτρηση του παιδικού που δίχως καμία αμφιβολία είναι η σημαντικότερη του διημέρου όσο και στην Σαββατιάτικη των κορασίδων, το φίλαθλο κοινό του Περιστεριώνα και γενικά του μπάσκετ πρέπει να βρεθεί στο "Νικόλαος Κορνάρος" για να στηρίξει τις προσπάθειες των παιδιών ώστε να πετύχουν τους στόχους τους.  

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.