Με τη συμμετοχή δεκαπέντε (15) ομάδων ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού στην Τήνο. Παιδιά κάθε ηλικίας έλαβα μέρος στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Τήνου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του φετινού Τηνιακού Καρναβαλιού.

Γρίφοι, αγωνίσματα και μπόλικο τρέξιμο ήταν τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάστηκαν οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού. Η φετινή εκδήλωση σύμφωνα και με τα παιδιά ήταν μια από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων. Από την σημερινή μέρα δεν μπορούσαν να λοιπόν και οι «επιδείξεις» του γνωστού στην Τήνο "Πόπομαν".

Στους νικητές του διαγωνισμού: Πρώτη ομάδα αναδείχθηκε η "Ros", δεύτερη οι "Σβούρες" και τρίτη ομάδα τα "Σιπτάρια". 

Βραβεία (ισχύουν για όλα τα μέλη των νικητών)

1ος) Ένα τριήμερο στη Σαντορίνη, ένα μασάζ για 4 άτομα, ακτοπλοϊκά εισιτήρια
2ος) Ένα τριήμερο στην Πάρο με δωρεάν ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, ακτοπλοϊκά εισιτήρια
3ος) Ένα τριήμερο στη Μύκονο με ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Την απονομή των βραβείων πραγματοποίησε στην αίθουσα των συνεδρίασεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Τήνου κος Γιάννης Σιώτος, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κος Κώστας Ψάρρος και η υπεύθυνη για την διοργάνωση κα Δέσποινα Δαρζέντα. 

Μετά και την ολοκλήρωση της σημερινής εκδήλωσης συνέχεια υπάρχει για αύριο στο παιδικό αποκριάτικο πάρτι του ΚΔΑΠ στο χωριό της Κώμης (17.00) και φυσικά, την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου η παρέλαση του Τηνιακού Καρναβαλιού στις 13.00 το μεσημέρι στην πόλη του νησιού.Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.