Γεμάτο το πρόγραμμα του Π.Α.Σ. Τήνου αυτό το Σαββατοκύριακο με την ομάδα ποδοσφαίρου του νησιού, να στέλνει την ακόλουθη πρόσκληση στους φιλάθλους της Τήνου. 

Τέσσερις αγώνες αυτήν την εβδομάδα για την ομάδα μας όλοι εντός έδρας.

Την αρχή κάνει το ανδρικό μας τμήμα το Σαββάτο στις 15.00 το οποίο δίνει το τελευταίο του παιχνιδι για φέτος θέλοντας να κλείσει επιτυχημένα την χρονιά, αντίπαλος είναι η πρωτοπόρος ομάδα της άνω μέρα Μυκόνου. Η συνεχεία την Κυριακή με τα τμήματα υποδομής τα οποία όλα έρχονται αντιμέτωπα με τον Α.Ο Μυκόνου.

Πρώτος αγώνας χρονικά είναι για το τμήμα Κ-12 στις 14:30 ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερος στις 17:30 ,αυτοί είναι και οι δυο τελευταίοι επίσημοι αγώνες για το συγκεκριμένο τμήμα ενώ ενδιάμεσα στους δυο αγώνες Κ-12 και συγκεκριμένα στις 16:00 το τμήμα Κ-14 δίνει τον τελευταίο αγώνα για την Α' φάση και θέλει την νίκη για να τελειώσει χωρίς ήττα,για αυτό λοιπόν θα θέλαμε την συμπαράσταση στα παιδιά μας από όλους σας.!!!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.