Στo πλαίσιo της προκήρυξης του Ο.Α.Ε.Δ. ‘’Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων σε Μικρές Επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1–30) 2017’’, ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΑΝΟΔΟΣ θα πραγματοποιήσει δύο (2) σεμινάρια, τα οποία είναι επιδοτούμενα για τους εργαζόμενους που θα συμμετέχουν. Σκοπός του Συλλόγου είναι η κατάρτιση των εργαζομένων της τοπικής αγοράς με στόχο πάντα την καλύτερη λειτουργία των επιχειρήσεων και τη σωστότερη αντιμετώπιση των πελατών και των επισκεπτών τους.

 

Το πρώτο σεμινάριο έχει θέμα ‘’1. Διαπροσωπική και ενδοεπιχειρησιακή επικοινωνία. 2. Στάση και συμπεριφορά μέσα στον εργασιακό χώρο. Τα προβλήματα και η μεθοδολογία επίλυσης και αντιμετώπισής τους – επικοινωνία’’ με καθηγήτρια την κ. Μαρία Μωραΐτου. Το δεύτερο σεμινάριο έχει θέμα ‘’Visual Merchandising: πώς να δημιουργήσετε θετική εντύπωση στους υποψήφιους πελάτες σας και να οδηγηθείτε σε επιτυχημένες πωλήσεις’’ με καθηγητή τον κ. Λουκά Τριανταφυλλόπουλο.

Τα μαθήματα του πρώτου σεμιναρίου ξεκινούν τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 και του δεύτερου σεμιναρίου ξεκινούν την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018. Και τα δύο σεμινάρια θα λάβουν χώρα στη συνεδριακή αίθουσα των γραφείων του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου στην οδό Δρόσου Ν. Δρόσου, στο κτίριο της παλιάς εφορίας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.