Με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή έγινε και φέτος η ετήσια μεσημεριανή συνάντηση των Μουνταδιανών και φίλων μας, την Κυριακή των Απόκρεω11.2.2018, σε μία κατάμεστη αίθουσα, στην παραδοσιακή ταβέρνα «Παληά ταβέρνα Κρητικού» στην Πλάκα, όπου φάγαμε καλό φαγητό, ήπιαμε καλό κρασί, χορέψαμε και διασκεδάσαμε.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους 95 άτομα. Οι οικογένειες, όπως πάντα οργανωμένες σε παρέες:Αντωνόπουλου, Αρναούτη, Βαλσαμή, Βιδάλη, Γεροντή, Γιαγιά, Λεβαντή, Λούβαρη, Μπατσαλιά, Παγανέλη, Παυλάκη, Παπαδημητρίου, Περιβολαράκη, Πλυτά, Ποτήρη, Προύσαλη, Ρουμελιώτη, Σιγάλα, Σιώτη, Τσαράκα, Φακίνου, Χριστοδουλάκη και οι «Ρέτζηδες του Πειραιά»,συμμετείχαν ενεργά στο κέφι και στο χορό.

Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε η συμμετοχή φίλων, που ήρθαν από την Τήνο ειδικά για το τραπέζι, όπως οι Φρατζέσκα και Λουκία Βιδάλη, Σάββας και ΦρατζέσκαΣιώτη.

Ευχόμαστε να έχουμε μία καλή Σαρακοστή και του χρόνου με το καλό να το επαναλάβουμε.

Σύνδεσμος των Απανταχού εκ Μουντάδου Τήνου καταγομένων

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.