Με την φόρα των τελευταίων αποτελεσμάτων, οι παίδες του Περιστεριώνα Τήνου θα αντιμετωπίσουν τη Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου το αντίστοιχο τμήμα του Α.Ο. Άνδρου στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου, στις 12.30 το μεσημέρι. Οι παίκτες του Αντώνη Βιδάλη είναι το «φαβορί» της αναμέτρησης, μένει να το αποδείξουν και εντός του γηπέδου. 

Ο Περιστεριώνας θέλει τη νίκη για να μείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης που θα του προσφέρει καλύτερο "πλασάρισμα" στην τελική τετράδα. Nα υπενθυμίσουμε ότι το σωματείο της Τήνου έχει κλειδώσει την συμμετοχή του στο Final Four, το μόνο που εκκρεμεί είναι η τελική κατάταξη, κάτι που θα ξεκαθαρίσει εκτός απροόπτου στο παιχνίδι με την Ερμούπολη στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου.

Τέλος, να αναφέρουμε οτι το Σάββατο θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τήνου η αναμέτρηση μεταξύ Γ.Ο. Μυκόνου και Α.Ε. Ερμούπολης -για την ίδια κατηγορία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 13.00 το μεσημέρι.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.