Στην Τήνο βρίσκεται τηλεοπτικό κλιμάκιο της ΕΡΤ προκειμένου να καταγράψει την δράση που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στο νησί και αφορά το " προϊόν σε αναμονή". Ο σκοπός των γυρισμάτων έχει να κάνει με ένα ντοκιμαντέρ που αφορά την δράση αυτή.

Παρών σε αυτό και ο ιδρυτής της "αναμονής" Δημήτρης Πανέλης όπου πλαισιωμένος από τους ανθρώπους που τρέχουν το εγχείρημα στην Τήνο, Γρηγόρη Μαρτουλα και Βαλεντίνα Γαβριελάτου γυρίστηκαν τα πλάνα του ντοκιμαντέρ.

Τέλος να σημειώσουμε, πως αναφορά και πλάνα έγιναν και στους επιχειρηματίες του νησιού που συμβάλουν σε αυτή την δράση. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες.


ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ
Η δημιουργία μιας δράσεις σε όλες τις γειτονιές της Ελλάδας. Με τον πιο απλό τρόπο βοηθάμε έμπρακτα ο ένας τον άλλον. Πώς; Πληρώνοντας ένα καφέ, ένα ψωμί, ένα γάλα, λίγο κρέας, φρούτα και κάθε λογής προϊόντα για κάποιο συνάνθρωπό μας που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει.


Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού κόβει και κρατάει σε ένα ξεχωριστό κουτί την απόδειξη του προϊόντος σε αναμονή που έχει εισπράξει και την δίνει σε όποιον του ζητήσει το προϊόν σε αναμονή. Τόσο απλό.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.