Με τα τμήματα των Παίδων, Εφήβων και Κορασίδων να έχουν περάσει στις τελικές τετράδες (Final Four) των κατηγοριών τους, το μόνο τμήμα του Περιστεριώνα που απομένει για να προκριθεί είναι αυτό του ανδρικού. 

Να αναφέρουμε ότι το ανδρικό τμήμα του Περιστεριώνα βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου έχοντας τρεις (3) νίκες και δύο (2) ήττες. Όλα θα κριθούν το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου στη Σύρο όπου θα αναμετρηθεί με την ομάδα της Ερμούπολης στις 17.00 το απόγευμα στο ΑΚΔΕ. 

Για να προκριθεί η ομάδα της Τήνου πρέπει:  Να κερδίσει το παιχνίδι με την οποιαδήποτε διαφορά πόντων αλλιώς να ηττηθεί με λιγότερους από 6 πόντους. Η διαφορά αυτή στους πόντους προκύπτει από την επικράτηση του Περιστεριώνα στο πρώτο γύρο με 61-56 στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου. 

Να σημειώσουμε πως την Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου το παιδικό τμήμα του Περιστεριώνα Τήνου - πρωτοπόρος πλέον του α' ομίλου- θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο τμήμα του Άρη Σύρου, στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ "Νικόλαος Κορνάρος" στις 13.00 το μεσημέρι. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.