Επιστολή προς την αδελφότητα των εν Αθήναις Τηνίων και τους πολιτιστικούς φορείς της Τήνου (Συλλόγου, Σωματεία, Ιδρύματα) έστειλε το Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου "Γιαννούλης Χαλεπάς" με θέμα: το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων του ΕΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΑ και ο προγραμματισμός των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018.

Αγαπητοί συμπατριώτες.

Το Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ του Δήμου Τήνου, σας καλεί το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, στις 18.00, στον φιλόξενο χώρο της Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων, στην Αθήνα, στην παρουσίαση του προγράμματος των πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων ΕΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΑ το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, με απόφαση της Υπουργού Λυδίας Κονιόρδου.

Στη συνάντηση αυτή όσοι συλλογικοί φορείς το επιθυμούν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ΕΤΟΣ ΧΑΛΕΠΑ και να παρουσιάσουν τη δική τους προγραμματισμένη πολιτιστική δράση για το 2018. Η έγκαιρη κατάθεση των προτάσεων όλων των φορέων πολιτισμού της Τήνου, θα βοηθήσει σε ένα συνολικό, σωστό και μη αλληλοσυγκρουόμενο προγραμματισμό εκδηλώσεων.

Ο πολιτισμός προσφέρει πολλά στο νησί μας και συντελεί στην ανάπτυξή του. Όλοι οι πολιτιστικοί φορείς τον υπηρετούμε με μεράκι και ενθουσιασμό. Ας προχωρήσουμε, με οδηγό την παράδοση και τον πολιτισμό μας, στην παραγωγή νέου πολιτιστικού προϊόντος, ανταποκρινόμενο στις επιταγές της ιερής παρακαταθήκης των προγόνων μας που θα αναβαθμίσει το βιωτικό επίπεδο των συντοπιτών μας.

Ευχαριστούμε την Αδελφότητα των εν Αθήναις Τηνίων για την ευγενική φιλοξενία και παρακαλούμε την κοινοποίηση της επιστολής στα μέλη της.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Πανόρμου

Ο Πρόεδρος
Εμμανουήλ Σώχος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.