Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας –κάτι που επιβεβαιωθήκαμε και από την επίσημη ανακοίνωση- ανοίχτηκαν μόνιμες θέσεις προσωπικού για το Δήμου Τήνου. Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για δεκατρείς (13) θέσεις (μπορείτε να τις δείτε εδώ αναλυτικά). Η επιλογή του προσωπικού γίνεται από το ΑΣΕΠ με τον Δήμο Τήνου να μην εμπλέκεται στην όλη διαδικασία. 

Άξιο αναφοράς είναι πως στο δήμο της Τήνου δόθηκε ότι ακριβώς ζητήθηκε. Δηλαδή, ζητήθηκαν να ανοιχτούν δεκατρείς θέσεις και του δόθηκαν όλες. Μεγάλη επιτυχία από τον δήμο του νησιού που μπορεί πλέον να υπολογίζει διαφορετικά τις όποιες λειτουργίες σε νευραλγικά πόστα όπως αυτό της καθαριότητας και ύδρευσης – αποχέτευσης. 


Τέλος, να αναφέρουμε πως και με το υπάρχων προσωπικό που υπάρχει στο δήμο, το νέο που θα έρθει και οι έκτακτοι που προσλαμβάνονται για τους καλοκαιρινούς μήνες συντελούν ώστε ο δήμος Τήνου να στέκεται επάξια δίπλα στις απαιτήσεις του Τηνιακού Πολίτη.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.