Την πρόκριση στην τελική τετράδα πανηγυρίζουν από χθες οι παίδες του Περιστεριώνα. Η ομάδα της Τήνου στην χθεσινή αναμέτρηση που διεξήχθη στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ "Νικόλαος Κορνάρος" επικράτησε με διαφορά εικοσιτεσσάρων (24) πόντων 51-27 της Ερμούπολης υπερκαλύπτοντας έτσι την διαφορά της ήττας του στη Σύρο. 

Ένα θετικό αποτέλεσμα λοιπόν που φέρνει τον Περιστεριώνα στο Final Four ως πρώτο από το α' όμιλο. Στον αντίποδα, η Ερμούπολη παρά την ήττα της πέρασε και εκείνη στην τελική τετράδα ως δεύτερη. Να θυμίσουμε πως και το τμήμα των κορασίδων του Περιστεριώνα προκρίθηκε και τυπικά στο Final Four μετά και την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Α.Ο. Άνδρου. 

Αποτελέσματα περιόδων:
Α': 15 - 07
Β': 09 - 09
Γ': 15 - 06 
Δ': 12 - 05

Περιστεριώνας Τήνου (Αντώνης Βιδάλης): Χατζίρης, Μπινιάκου (14), Παγανέλης (13) [1 τρ.], Κορνάρος, Σπεντζάρης, Χαρικιόπουλος (1), Τριαντάφυλλος (5), Γιουλάι, Μαρκουΐζός (8), Πετρόπουλος (10), Μπον, Τζες


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.