Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι η εκπαίδευση των τοπικών επαγγελματιών μη-ψυχικής υγείας στην βρεφική και Μητρική Ψυχική Υγεία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 3-4 Φεβρουαρίου στην Τήνο.

Η μαία του Κ.Υ. Τήνου κα. Σοφία Δελατόλλα, η κοινωνική λειτουργός του Δήμου Τήνου, κα. Αλεξάνδρα Αραμπαιτζή, η Kindermusik και μαθητευόμενη La Leche League Lactation Consultant κα. Έρη Παλαμάρη, και οι βρεφονηπιακόμοι από τον Παιδικό Σταθμό της “ΕΙΡΗΝΗΣ” κα. Ειρήνη Σανταμούρη, κα. Εμμανουέλα Σανταμούρη και κα. Είρηνη Αρναούτη, ήταν οι πρώτοι Τηνιακοί μη-ψυχικής υγείας επαγγελματίες που συμμετείχαν στην εκπαίδευση της SOPHROSYNA για τις Βέλτιστες Πρακτικές και Τελευταίες Εξελίξεις στον χώρο της βρεφικής-μητρικής ψυχικής υγείας.
Η διευθύντρια της SOPHROSYNA ευχαριστεί θερμά όλους τους επαγγελματίες που ενδιαφέρθηκαν να εκπαιδευτούν ώστε να πλουτίσουν τον επαγγελματισμό τους στις επαφές τους με τις εγκύες, νέες μητέρες και νεογνά που έρχονται στην φροντίδα τους.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστούμε την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Τήνου, κα. Γαρυφαλλιά Πλυτά και όλα τα μέλη που στηρίζουν το κοινωνικό έργο μας παραχωρώντας την αίθουσα τους για την εκπαίδευση αλλά και για τον 3ο και 4ο κύκλο του Προγράμματος Μητέρα-Βρέφος.

Η SOPHROSYNA είναι η μη-κερδοσκοπική μη-αμειβόμενη παροχή βρεφικής-μητρικής ψυχικής υγείας που δημιουργήθηκε το 2013 στην μνήμη της Σωφρονίας η οποία γεννήθηκε θνησιγενής στις 33 εβδομάδες κύησης. Η φιλοσοφία μας είναι “όταν η μαμά είναι καλά είναι καλά και η υπόλοιπη οικογένειά.” Φροντίζοντας την ψυχική υγεία της μητέρας αλλάζουμε την ζωή ενός παιδιού.

Χρυσάνθη Γεωργιάδου MSc LP
Psychologist, Founder SOPHROSYNA

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.