Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το αφιέρωμα στον ποιητή Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα που οργάνωσε το Φεστιβάλ της Τήνου στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού. Ο Δήμαρχος Τήνου κ. Γιάννης Σιώτος προλόγισε την εκδήλωση και αναφέρθηκε στην επιθυμία του το Φεστιβάλ να πραγματοποιείται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ο ηθοποιός Στέλιος Μάινας διάβασε το σπουδαίο κείμενο του ποιητή Ντουέντε, η μουσικός Εύη Μάζη έπαιξε πιάνο, φλάουτο και τραγούδησε σε ποίηση Λόρκα και ο Θέμης Ροδαμίτης διάβασε κείμενό του για τη ζωή και το έργο του ποιητή. Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Χορωδία Κώμης υπό την διεύθυνση της Γεωργίας Μπακογιάννη και το καθαριστικό ντουέτο της Μαργαρίτας Σαλταμανίκα με την Κατερίνα Μαλέβσκαγια και την Νικολέττα Τριγώνη.

Ο κόσμος που γέμισε την αίθουσα συγκινήθηκε και χειροκρότησε θερμά, ευχαριστώντας τους συντελεστές και τον Δήμαρχο για αυτήν την ξεχωριστή βραδιά.

ΦΩΤΟ/Antoinette Milan


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.