Πρωταθλητής Κυκλάδων αναδείχθηκε ο Περιστεριώνας Τήνου στην κατηγορία των εφήβων. Η ομάδα μπάσκετ της Τήνου επικράτησε του Αθλητικού Ομίλου Μυκόνου στην τελική αναμέτρηση του Final Four που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου, με 70-58.

Πριν αρχίσουμε την αναφορά στο παιχνίδι, πρέπει να τονίσουμε την ενός λεπτού σιγή που τηρήθηκε πριν το εναρκτήριο τζάμπολ για τον πρόωρο θάνατο του Δημάρχου Τήνου Σίμου Ορφανού.

Στα της αναμετρήσεως, ο Περιστεριώνας ήταν κυρίαρχος από το πρώτο λεπτό δεν άφησε καμία ελπίδα στην φιλοξενούμενη ομάδα. Σωστή κυκλοφορία της μπάλας, πίεση στο μισό και ευστοχία οδήγησαν τους παίκτες του Αντώνη Βιδάλη να κλείσουν το πρώτο ημίχρονο προηγούμενοι με 27-25. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Περιστεριώνας έγινε ακόμα πιο πιεστικός και με όπλο τα τρίποντα και την αύρα του κόσμου επέκτεινε ανά διαστήματα την διαφορά σε διψήφιο αριθμό. Μελανό σημείο για τον Περιστεριώνα, τα αβίαστα φάουλ που έκανε στέλνοντας στις βολές την ομάδα της Μυκόνου αλλά, ακόμα και αυτό δεν στάθηκε ικανό να στερήσει το πρωτάθλημα.

Αποτελέσματα περιόδων:

Α': 13-09
Β': 27-25
Γ': 55-41
Δ': 70-58
Ο Αντώνης Ρουγγέρης, ένας εκ των αρχηγών του Περιστεριώνα ανακηρύχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης.
Ο Περιστεριώνας, στέφθηκε πρωταθλητής Κυκλάδων και πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη του άλλο ένα επίτευγμα. Σίγουρα υπάρχει και συνέχεια .... Τέλος, αναφορά πρέπει να γίνει -ας γινόμαστε κουραστικοί- στο φίλαθλο κόσμο του νησιού που γέμισε ασφυχτικά το γήπεδο και έσπρωξε την ομάδα στη νίκη.


Μπράβο Περιστεριώνα!!!Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.