Σε μία δύσκολη αναμέτρηση το εφηβικό τμήμα του Περιστεριώνα ηττήθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο Μυκόνου με 48-55. Η ομάδα της Τήνου ακόμα και με το σημερινό αρνητικό αποτέλεσμα προκρίνεται ως πρώτη από τον όμιλο της διότι, υπερασπίστηκε την διαφορά της πρώτης αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων (+10).

Η σημερινή ήττα κρίθηκε στο χαμένο κομμάτι των ριμπάουντ όπου η Μύκονος κυριαρχούσε καθώς και στις βιαστικές επιλογές των παικτών του Αντώνη Βιδάλη. Πρόκειται για ένα καμπανάκι επί της ουσίας ενόψει του Final Four που θα διεξαχθεί την επόμενη Παρασκευή στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου. 

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο, πως οι δύο ομάδες μπορούν να αναμετρηθούν μόνο σε κάποιο τελικό αγώνα (μεγάλο ή μικρό). Τέλος, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε την συμπαράσταση που είχε για ακόμα μια αναμέτρηση ο Περιστεριώνας από τον Τηνιακό φίλαθλο, για ακόμα μια φορά βρέθηκε δίπλα στις προσπάθειες των παιδιών και με την φωνή του και το χειροκρότημα του ήταν ο έκτος παίκτης της ομάδας. 

Aποτελέσματα περιόδων

Α': 13-17
Β': 26-27
Γ': 40-43
Δ' 48-55
Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.