Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν οι εργασίες διαμόρφωσης εξωτερικού χώρου του Κλειστού Γυμναστηρίου Τήνου. Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε λίγες μέρες (τέλος Μαρτίου) ώστε να επιστρέψουν στη βάση του οι ομάδες της Τήνου. 


Με μια πρώτη ματιά μπορούμε να πούμε ότι τοποθετήθηκαν γύρω από το γυμναστήριο κάγκελα για την ασφάλεια των παιδιών, έπεσε μπετό κατά την είσοδο στον χώρο (μπροστινό πάρκινγκ, ήταν με χώμα) και στης γύρω εξόδους από το γήπεδο. Από την πίσω πλευρά χτίστηκε τοίχος και σκαλιά για άμεση πρόσβαση από το πάρκινγκ. 


Τέλος, συνδέθηκε και ο εξαερισμός που τοποθετήθηκε πριν λίγες μέρες στο εσωτερικό του γυμναστηρίου, με τον εξωτερικό χώρο. Θα επανέλθουμε με νεότερη ανάρτηση μόλις ολοκληρωθούν τα έργα για πιο αναλυτική καταγραφή των εργασιών και της ομολογουμένως αναβάθμισης που γίνεται στο χώρο.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.