Ο Σύλλογος Γυναικών Τήνου ευχαριστεί και δημοσίως την αστική μη-κερδοσκοπική εταιρεία πολιτισμού και κοινωφελούς έργου (ΑΜΚΕ) “ΑΙΓΕΑΣ” και τον διαχειριστή της κ.Αθανάσιο Μαρτίνο, για τη δωρεά έξη γυναικείων και δύο ανδρικών παραδοσιακών ενδυμασιών τής Τήνου.

Η δωρεά είναι αποτέλεσμα αιτήματος που είχε υποβάλλει η προηγούμενη διοίκηση του συλλόγου μας προς τον “ΑΙΓΕΑ” . Η ευόδωση του αιτήματος ολοκλήρωσε τη συνεργασία της σημερινής διοίκησης με την εταιρεία και με την εκπρόσωπό της κυρία Έφη Μαυροειδάκου.

Θεωρούμε τη δωρεά των ενδυμασιών ως μεγάλη συμβολή στη διαρκή προσπάθεια του συλλόγου να γεφυρώνει το παρελθόν του νησιού με το παρόν του και να φωτίζει την εξέλιξη του πολιτισμού του μέχρι σήμερα.Ευγνώμονες λοιπόν παραλάβαμε τις καινούριες παραδοσιακές στολές, ακριβή αντίγραφα της Τηνίας παραδοσιακής φορεσιάς . Μέλη του χορευτικού μας, φορώντας τες για πρωτη φορα σήμερα 23 Μαρτίου 2018 χόρεψαν στην Εθνικη Εορτη για την 25η Μαρτίου που πραγματοποιήθηκε στο ΕΠΑΛ Τήνου.

Η επόμενη φορα θα ειναι σε εκδήλωση πολιτισμού στις 29 Απριλίου, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού.

Για την παρακολούθηση αυτής της εκδήλωσης απευθύνουμε τιμητική πρόσκληση προς τον “ΑΙΓΕΑ” και τον διαχειριστή του κ.Αθανάσιο Μαρτίνο, ως ελάχιστη έκφραση ευχαριστιών και ηθικής ανταπόδωσης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

του Συλλόγου Γυναικών Τήνου

Η πρόεδρος
Γαρυφαλλιά Πλυτά


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.