Κυκλοφόρησε το trailer του περιοδικού "Γαστρονόμος" που θα κυκλοφορήσει τη Κυριακή, με την Καθημερινή. Όπως σας αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας, η συγκεκριμένη έκδοση θα έχει έντονο "άρωμα από την Τήνο". Μάγειρες από διάφορα νησιά των Κυκλάδων συναντιούνται στην Τήνο.

Όπως αναφέρει ο «Γαστρονόμος» σε ένα χωριό της Τήνου, οι καλύτεροι µάγειρες των Κυκλάδων µαζεύτηκαν και µαγείρεψαν τις τοπικές σπεσιαλιτέ τους για το τραπέζι της Λαµπρής. Σούπες, πίτες, µεζεκλίκια, κρεατικά… µία πολύτιµη συλλογή πεντανόστιµων συνταγών, βασισµένη στην πλούσια κυκλαδίτικη παράδοση, προσαρµοσµένη όµως στο σήµερα.

Ένα πολυσέλιδο αφιέρωµα που θα αφήσει εποχή: Σε ένα χωριό της Τήνου, οι καλύτεροι µάγειρες των Κυκλάδων µαζεύτηκαν πρώτη φορά όλοι µαζί και µαγείρεψαν τις τοπικές σπεσιαλιτέ τους για το τραπέζι της Λαµπρής. Σούπες, πίτες, µεζεκλίκια, κρεατικά… µία πολύτιµη συλλογή πεντανόστιµων συνταγών, βασισµένη στην πλούσια κυκλαδίτικη παράδοση, προσαρµοσµένη όµως στο σήµερα.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.