Επιστολή προς τον Δήμο Τήνου έστειλε ο Περιστεριώνας Τήνου όπου αναφέρει:

Το σωματείο μας «Τήνος Αθλητισμός Καλαθόσφαιρα (Τ.Α.Κ) Περιστεριώνας» δια του Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχος Τήνου, κ. Ιωάννης Σιώτο, την Αντιδήμαρχο Τήνου, κ. Αναστασία Δεληγιάννη, τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Τεχνικών υπηρεσιών, Δόμησης και Περιβάλλοντος κ. Ιωάννη Φορτσάκη, την Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Μαρία Λεβαντή και τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τήνου κ. Χριστίνα Καβούδη και κ. Ιωάννη Σγουρό που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας και χάρη στις ενέργειες τους κατάφεραν οι μέρες μη χρήσης του Κλειστού Γυμναστηρίου να είναι οι ελάχιστες δυνατές ώστε κατά αυτόν τον τρόπο να διευκολύνουν στο μέγιστο δυνατό τις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας μας. 

Επίσης οφείλουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Εργολάβο του έργου που έδειξε κατανόηση και η συνεργασία του στα αιτήματα του Δήμου μας ήταν άψογη. 

Με τη βοήθεια όλων των παραπάνω είμαστε στην ευχάριστη θέση να διοργανώσουμε στις 10 και 11 Μαρτίου του 2018 το F4 του Εφηβικού Πρωταθλήματος των Κυκλάδων που αποτελεί το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός για την τρέχουσα χρονιά στο νησί μας.
Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.