Με νωπές τις θύμησες, του τίτλου του Πρωταθλητή Κυκλάδων στην κατηγορία των Εφήβων, ο επί σειρά ετών προπονητής του Περιστεριώνα Τήνου, Αντώνης Βιδάλης πραγματοποιεί μέσα από το Τήνος Today, ένα σύντομο απολογισμό και στέλνει τις ευχαριστίες του σε άτομα που συνέβαλαν σε άλλη μια διάκριση:

Αναφέρει ο Αντώνης Βιδάλης:

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και στα δύο παιχνίδια μας και με μοναδικό τρόπο έσπρωξε την ομάδα στην επιτυχία, αυτό που συμβαίνει είναι συγκινητικό, η κερκίδα μας είναι όντως η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ των Κυκλάδων!!! Επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα δεκάδες μηνύματα συγχαρητηρίων και την εκτίμησή του στην ομάδα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Φραγκίσκο Βιδάλη και το συγκρότημα του, StantBy για την δημιουργία του ύμνου της ομάδας μας (στίχους και μελοποίηση), μας έχει συγκινήσει απίστευτα!!! Πολλά συγχαρητήρια στον ΑΟ Μυκόνου, τον προπονητή του Γιώργο Σκόρδο,τον βοηθό Γιάννη Κέφη,τους αθλητές του και τον κόσμο του!!! Η εκτίμησή μας στο ΑΟ Μυκόνου και στο φίλο μου Γιώργο είναι απεριόριστη. Προάγει το άθλημα, τον πολιτισμό και κρατά ένα νησί άυπνο να προσδοκά και να ελπίζει το δικό του κλειστό!!! Τους το ευχόμαστε ολόψυχα!!!

Πολλά συγχαρητήρια στα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας, που ενωμένο σαν μια γροθιά αγωνίστηκε για μια τέτοια απαράμιλλη διοργάνωση αφιερώνοντας δεκάδες προσωπικές και οικογενειακές τους ώρες, προκειμένου να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα!!! Συγχαρητήρια όμως και στα προηγούμενα συμβούλια μας, που είναι αλυσίδα ενωμένη και ανήκει και σ' αυτούς κάθε μας επιτυχία και εγώ προσωπικά από καρδιάς θέλω να σας ευχαριστήσω όλους όσους έχετε υπηρετήσει το σύλλογο από το πόστο του Δ.Σ.

Είμαστε μεγάλη Οικογένεια ο Περιστεριώνας!!!!

Ευχαριστώ προσωπικά τον Νίκο Μαραγκό Γ.Γ. της ΕΣΚΚ και πρώην μέλος του Δ.Σ. μας, καθώς και τον πρόεδρο κ. Λώρη Σαλάχα για τις ατελείωτες αφιερωμένες ώρες τους, να προγραμματίσουν αυτό το final4 λόγω της νησιωτικότητας και της έλλειψης πλοίων με τα νότια νησιά των Κυκλάδων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο tinos today που είναι χρόνια τώρα δίπλα μας, στις χαρές και τις λύπες για να μας προβάλει και ένα μεγάλο προσωπικό ευχαριστώ στον Ζαλώνη Βαγγέλη για την αγάπη του στην ομάδα μας (ήταν αθλητής της ομάδας άρα και μέρος της οικογένειας μας)!!!

Ευχαριστώ την μοναδική φυσικοθεραπεύτρια μας Κατερίνα Σελέντη, που ποτέ δεν μας αρνείται τίποτα, της αφιερώνω τον τίτλο όπως της είχα υποσχεθεί και αναφέρω μερικές λεπτομέρειες της προσφοράς της στα παιδιά μας: δημιουργία προγραμμάτων ζεστάματος και ενδυνάμωσης διαφορετικό στα αγόρια μας και στα κορίτσια μας με στόχο την αποφυγή τραυματισμών, εξατομικευμένο πρόγραμμα ενδυνάμωσης του Ρουγγέρη Αντώνη στις γάμπες, θεραπεία θλάσεων ή διαστρεμμάτων, καθοδήγηση των παιδιών μας να προσέχουν το σώμα τους, εξατομικευμένη προσέγγιση για κάθε παιδί, ενδυνάμωσης αδύναμων μυών και συμπερασματικά επαγγελματική αντιμετώπιση του κάθε αθλητή μας!!!Τέλος άφησα τους αθλητές μου και τους γονείς τους... Ατέλειωτες αφιερωμένες ώρες στην ομάδα, αγάπη γι' αυτό που κάνουν, πάθος, υπομονή και δύναμη στα δύσκολα!!! Παιδιά που δεν τα παρατάνε εύκολα!!!Είμαι ευλογημένος να έχω τέτοια παιδιά, με ήθος και αρχές από δυνατές οικογένειες, με πνευματικά εφόδια από το σπίτι γιατί το μπάσκετ είναι πολύ πνευματικό άθλημα.

Μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στους γονείς τους σ' αυτούς ανήκει η επιτυχία, γιατί μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, τα ενίσχυσαν στα δύσκολα, πήραν το μέρος μου κι ας είχα κάνει λάθος, τους έμαθαν να σέβονται τον αντίπαλο, είναι οι ίδιοι δυνατοί πνευματικά έχουν δυνατές οικογένειες και με το παράδειγμά τους έγιναν πρότυπο τους!!! Αντί επιλόγου θα αναφέρω ότι η ομάδα πήγε 4 συνεχόμενα χρόνια στο final4 και κάθε χρόνο δούλευε και ωρίμαζε περισσότερο, αλλά τα 3 προηγούμενα χρόνια πιθανόν να έμαθε περισσότερα από ότι φέτος!!!!! Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας, αυτό είναι το μυστικό της ζωής, στα δύσκολα ο άνθρωπος δυναμώνει!!!

Αντώνης Βιδάλης

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.