Αγαπητά μου παιδιά,

Οι εφημέριοι και οι κατηχητές σας με ενημέρωσαν ότι θέλετε να προετοιμαστείτε με τον καλύτερο τρόπο για την ημέρα που θα λάβετε το Μυστήριο του Χρίσματος, δηλαδή την Κυριακή της Πεντηκοστής στις 27 ΜΑΪΟΥ 2018.

Μπράβο σας, διότι μόνο αν προετοιμαστείτε σωστά, θα καταλάβετε καλύτερα πόσο σας αγαπά ο Θεός και γι’ αυτό θέλει να σας στείλει το Άγιο Πνεύμα, που θα σας βοηθήσει να ζήσετε μια ζωή όπως μας τη ζητά ο Χριστός.

Σας καλώ λοιπόν αγαπητά μου παιδιά, να έλθετε μαζί με τους γονείς σας στο Ναό της Παναγίας του Ροδαρίου στην Ξινάρα την ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 Απριλίου 8.30 το βράδυ.Εκεί μαζί με όλους τους ιερείς μας και πολύ κόσμο θα ευλογήσω και θα ετοιμάσω το Μύρο. Ελάτε να ακούσετε και να δείτε από κοντά πώς η Εκκλησία προετοιμάζει το καθαγιασμένο Μύρο με το οποίο θα χρίσω το μέτωπό σας την ημέρα της Πεντηκοστής.

Θα σας περιμένω μαζί με τους γονείς σας κι έχω ετοιμάσει για σας ιδιαίτερα καθίσματα κοντά στην Αγία Τράπεζα, για να δείτε από κοντά όλα εκείνα τα ωραία που θα γίνουν εκείνη τη βραδιά.

Σας παρακαλώ να μη το ξεχάστε και θα σας περιμένω με πολύ χαρά.

Ο επίσκοπός σας
+ Νικόλαος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.