Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου αποφασίστηκε η έκδοση του κάτωθι ψηφίσματος για το θάνατο του Γρηγόρη Κανακάρη, που υπηρέτησε τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως Δημοτικός Σύμβουλος και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου. 

H Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εισηγούμενη το ανωτέρω θέμα της ημερησίας πρότεινε την έκδοση ψηφίσματος από το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να αποδοθεί η πρέπουσα και επιβαλλόμενη τιμή στον εκλιπόντα Γρηγόριο Κανακάρη, που υπηρέτησε τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως Δημοτικός Σύμβουλος και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο εκλιπών υπήρξε μαχητής της ζωής που πάλεψε με γενναιότητα μέχρι την τελευταία στιγμή, αγωνίσθηκε με σθένος για τα δικαιώματα των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες και διακρίθηκε για την άρτια κατάρτισή του, την εργατικότητα, την ευσυνειδησία, την εντιμότητα, το ήθος, την ευγένεια και την ηπιότητα του χαρακτήρα του.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα

1ον) Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία του Δήμου, στο Δημαρχιακό μέγαρο, κατά την ημέρα της κηδείας του, σε εκδήλωση πένθους.
2ον) Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του θανόντος, εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού
3ον) Να παρακολουθήσει το Δημοτικό Συμβούλιο, εν σώματι, την κηδεία του.
4ον) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην παρούσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,
5ον) Να ψηφιστεί πίστωση ποσού 1.000,00 € εις μνήμην του εκλιπόντος, και να διατεθεί στο Κέντρο Υγείας Τήνου.
6ον) Να δημοσιευθεί το παρόν και να αποσταλεί αντίγραφο στην οικογένεια του μεταστάντος.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.