Με 93-72 επικράτησαν οι έφηβοι του Περιστεριώνα Τήνο στη σημερινή ημιτελική αναμέτρηση απέναντι στα Φανάρια και προκρίθηκαν στο τελικό του πρωταθλήματος Κυκλάδων. Οι παίκτες του Αντώνη Βιδάλη από νωρίς επέβαλαν τον ρυθμό τους και παίζοντας, στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρηση, ωραίο μπάσκετ έφτασαν στην τελική επικράτηση. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ημίχρονο βρήκε μπροστά την ομάδα της Τήνου με 53-37, αποτέλεσμα που αποδεικνύει την υπεροχή του Περιστεριώνα από την έναρξη της αναμέτρησης μέχρι και την ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Περιστεριώνας έκανε σωστή διαχείριση του παιχνιδιού και διαχειρίστηκε την όποια αντεπίθεση πήγε να κάνει η ομάδα από τη Νάξο.Αποτελέσματα περιόδων:
Α': 24-12
Β': 53-37
Γ': 79-53
Δ': 93-72

Αύριο, ο Περιστεριώνας στις 18.00 θα αναμετρηθεί με τον Α.Ο Μυκόνου στο τελικό ενώ, Πανναξιακός και Φανάρια θα αναμετρηθούν στις 12.00 στον μικρό τελικό. 

Τέλος, να σταθούμε για ακόμα μια φορά στο φίλαθλο κόσμο του νησιού όπου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου. Με φωνή και χειροκρότημα βοήθησαν τον Περιστεριώνα να διεκδικήσει αύριο στις 18.00 τον τίτλο του Πρωταθλητή Κυκλάδων.Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.