Ο γαστρονόμος αναστάτωσε ένα ολόκληρο νησί (την Τήνο) και ξεσήκωσε τους μάγειρες για να συλλέξει, να δοκιμάσει και να φωτογραφίσει τις νοστιμότερες συνταγές των Κυκλάδων για τις ημέρες της Λαμπρής.

Το δείπνο του Μ. Σαββάτου 
Το κατσικάκι με σέσκουλα φρικασέ από την Τήνο, το πατσαδάκι αυγολέμονο και το βλασερό ψωμί της Άνδρου γίνονται οι πρωταγωνιστές του τραπεζιού που θα μας περιμένει μετά την Ανάσταση.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.