Μετά τις πρόσφατες κατακτήσεις πρωταθλημάτων σε Εφηβικό και τμήμα Κορασίδων, ο Περιστεριώνας Τήνου θέλει να κλείσει τις φετινές του υποχρεώσεις με το ιδανικό σενάριο. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά άλλος ένας τίτλος (ο μόνος που του έχει απομείνει). Έτσι, άπαντες μέσα στην ομάδα μπάσκετ της Τήνου ετοιμάζονται για το Final Four της Σαντορίνης. 

Στη Σαντορίνη λοιπόν το παιδικό τμήμα του Περιστεριώνα Τήνου θα συμμετάσχει στους τελικούς πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Αντώνη Βιδάλη θα αναμετρηθούν τη Παρασκευή, 23 Μαρτίου με την οικοδέσποινα ομάδα Α.Ε. Σαντορίνης (17.30) όπου αν ο Περιστεριώνας προκριθεί στον τελικό θα αγωνιστεί το Σάββατο στις 18.30 το απόγευμα. Στην άλλη ημιτελική αναμέτρηση, ο Αθλητικός όμιλος της Ερμούπολης θα αναμετρηθεί με τα Φανάρια στις 20.00.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Περιστεριώνας προκρίθηκε στους τελικούς τερματίζοντας πρώτος στον όμιλο του με δεύτερη ομάδα αυτή της Σύρου (Ερμούπολη). Στις άλλες δύο ομάδες από τον άλλο όμιλο της διοργάνωσης, τα Φανάρια τερμάτισαν πρώτα στον Β' όμιλο αήττητα ενώ η Α.Ε. Σαντορίνης, στη δεύτερη θέση.

Θα επανέλθουμε με νεότερη ανάρτηση. 


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.