Φέτος ο Γαστρονόµος, κάνει Πάσχα στις Κυκλάδες!  Σε ένα χωριό της Τήνου, οι καλύτεροι µάγειρες των Κυκλάδων µαζεύτηκαν και µαγείρεψαν τις τοπικές σπεσιαλιτέ τους για το τραπέζι της Λαµπρής.

Σούπες, πίτες, µεζεκλίκια, κρεατικά… µία πολύτιµη συλλογή πεντανόστιµων συνταγών, βασισµένη στην πλούσια κυκλαδίτικη παράδοση, προσαρµοσµένη όµως στο σήµερα. Ακόµη, κοντοσούβλι στο σπίτι: Όλα τα µυστικά, οι συνδυασµοί, τα καρυκεύµατα. Μαγειρικές µε φρέσκα ανοιξιάτικα τυριά: Μοναδικές λιχουδιές από τη Νένα Ισµυρνόγλου.

Το απόλυτο πασχαλινό ρολό, µε τις οδηγίες του Αλέξανδρου Τσιοτίνη. Η νέα µαγειρίτσα διά χειρός Αστέριου κουστούδη. Λαµπριάτικα γλυκά από όλο τον κόσµο από τον Στέλιο Παρλιάρο.

 Αυτή την Κυριακή με την "Καθημερινή της Κυριακής"




Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.